YouSee hjælp

Tilføj eller fjern enheder i Mit Internet-appen

I Mit Internet-appen kan du se et overblik over dine enheder – og du kan tilføje specifikke enheder til hvert familiemedlems profil, så du fx kan styre, hvor lang tid dit barn må bruge sin iPad.

Fjern enheder fra Mit Internet-appen

Før du kan fjerne en enhed fra oversigten i Mit Internet-appen, skal enheden være offline.

1. Tryk på Enheder.

2. Vælg den enhed, som du vil fjerne fra oversigten.

3. Tryk på Fjern enhed, og vælg Ja.

Før du kan tilføje enheder, skal du oprette en profil i Mit Internet-appen.

• Tryk på profilens ikon under familiemedlemmer.

• Tryk på den grønne plus-knap i højre side ud fra Enheder.

• Tilføj den nye enhed, og afslut med + Tilføj enheder.

• Tryk på profilens ikon under familiemedlemmer.

• Tryk på den enhed, som du vil fjerne fra profilen.

• Tryk på Fjern enheden, og afslut med Ja.
    Der kan gå et par minutter, før enheden bliver fjernet fra profilen.