YouSee hjælp

Opret et gæstenetværk i Mit Internet-appen

Sådan gør du:

1. Log ind i Mit Internet-appen.

Har du stadig ikke hentet appen, så download den i App Store eller Play Store.

2. Tryk på Gæstenetværk midt på skærmen og swipe Slå gæste wifi til.

3. Indtast et selvvalgt gæstenetværksnavn og adgangskode, og tryk på Gem.
    Det kan tage op til 5 minutter før dit gæstenetværk bliver oprettet.

4. Del gæstenetværket og adgangskoden med dine gæster ved at trykke enten Del via QR-kode eller Del via andre apps.

Ønsker du ikke længere at dele dit gæstenetværk?

1. Tryk på Gæstenetværk, som sidder midt på startskærmen.

2. Swipe Slå gæste wi-fi til fra.
    Nu vil de trådløse enheder, som har været tilkoblet gæstenetværket, automatisk miste wifi-forbindelsen.